logo
Voel je welkom

BASIS
natuurgeneeskundige behandelvormen

VLOW®borstweefselbehandelingen. Sleutelwoord: Borstgezondheid

Een Vlow®borstweefselbehandeling is een zachte, ontspannende behandeling om het borstweefsel in optimale conditie te brengen en te houden.
Meer uitgebreide informatie: over borstgezondheid klik hier (Je opent een nieuwe website)


Kleurenpunctuur. Sleutelwoord: kleurrijke harmonie

Een Vlow®borstweefselbehandeling is een zachte, ontspannende behandeling om het borstweefsel in optimale conditie te brengen en te houden.
Meer uitgebreide informatie: over borstgezondheid klik hier (Je opent een nieuwe website)

 


Bioresonantie. Sleutelwoorden: op zoek naar de bron

Bio-resonantie is een energetische test- en behandelmethode.Alles is energie, alles heeft een trilling. Alle menselijke cellen, weefsels, organen en processen hebben hun eigen unieke trillingsfrequentie. Deze trillingen hebben een elektromagnetische lading en vormen de zgn. bio-energetische velden. Wanneer deze trilling wordt verstoord, kunnen er klachten ontstaan.Bio-resonantie brengt deze trillingen in kaart en kan zo de oorzaak van een klacht aantonen. Vervolgens wordt uitgetest welke( bij voorkeur) energetische middelen of behandelvormen kunnen worden ingezet om deze klachten te verminderen of volledig te elimineren.Het lichaam wordt hierdoor aangezet om zelf de harmonie te herstellen. Het zelfhelend vermogen.Naar aanleiding van de Bioresonantie-test stel ik in overleg met jou een behandelplan op en bepalen we samen welke behandelvorm het beste bij jou past.

Cranio- Sacraaltherapie. Sleutelwoorden: innerlijke stilte

Cranio Sacrale therapie is een holistische behandelvorm, die weer verbinding maakt tussen jou en je innerlijk. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd met als doel ontspanning en balans in het hele centraal zenuwstelsel. Trauma’s of blokkades op alle niveaus zijn voelbaar in het ritme van het Cranio Sacrale systeem. Deze zachte behandelvorm voelt als een meditatie, neemt je mee naar binnen en brengt meer stilte in je hoofd. Cranio sacrale therapie is heel goed te combineren met andere behandelvormen.


Guasha therapie. Sleutelwoord: Bevrijding

Guasha is een van de 6 behandelvormen uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen. (TCM). Een Chinese  schraaptechniek. Guasha betekent letterlijk: “het wegschrapen van de blokkade”. Met een jadesteen en speciale Chinese kruidenolie wordt over de meridianen gestreken of geschraapt Op deze manier afvalstoffen uit  het lichaam afgevoerd: 
-Het immuunsysteem versterkt -De lichaamsfuncties gestimuleerd
-Het energieniveau verhoogd
-De emotionele balans versterkt Guasha werkt preventief en ontspannend. Wil je een optimaal resultaat behandelen, dan is het raadzaam de Guasha behandelingen te combineren met gezonde voeding en een intensieve lichaamsreiniging.

 

Fotonentherapie. Sleutelwoord: Herstel en Ontspanning

Fotonen- en softlasertherapie is een zachte, ontspannende behandelvorm van de toekomst, waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te herstellen. Het licht wordt opgenomen door ogen en huid en door het hele lichaam verspreid. Dit stimuleert de functie van alle lichaamscellen, waardoor de werking van alle organen en o.a. het hormoonstelsel, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de mentale emotionele conditie verbetert. Deze behandelvorm is makkelijk te combineren met andere therapieën en inzetbaar bij uiteenlopende gezondheidsklachten.

Quantum touch Sleutelwoord: Energetische heling


Quantum Touch® is een combinatie van diverse oude healingstechnieken tot een zachte, effectieve en zeer snelle healingsmethode. Zij maakt gebruik van ademhalingstechnieken, focussen(concentratie) en bewustzijnstechnieken. Hierdoor verhoogt de behandelaar het trillingsniveau van zichzelf en dat van de persoon die wordt behandeld. Door zachte aanraking krijgt het lichaam de gelegenheid te ontspannen, te ontkrampen en de energie vrij te laten stromen op plaatsen die normaal geblokkeerd zijn. Zo kan het zelfhelend vermogen van het lichaam aan het werk. Het lichaam bepaalt hierin haar eigen proces.
Quantum Touch® is geschikt voor alle pijnklachten van de rug en wervelkolom, nek/schouder en heupen, maar is voor alle mogelijke klachten inzetbaar en bij uitstek geschikt in combinatie met andere holistische behandelmethoden.

Boedekerstraat 30, 7411 RZ Deventer

lichtpost@hetnet.nl